Bejelentés


MSTS

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Pár alapvető dolog a kiegészítőkről és azok helyes telepítéséről, hogy ne hibaüzenetekkel induljon a játék.

Pályák telepítése:

A különböző pályák különböző bővítményeket igényelnek. Mindig az adott pálya dönti el hogy milyen telepítési módszerre van szükség. Erről az adott pálya leírásában lehet tájékozódni.

A legelső mindig az alapjáték feltelepítése. Ezután jöhet a pálya. Vagy csak ki kell csomagolni a játék könyvtárán belül a ROUTES mappába, vagy rendelkezik telepítővel. Itt meg kell adni többnyire a játék könyvtárát és magától települ. Ha van a pályában installme.bat file, akkor még nem fejeződött be a telepítés. Le kell futtatni az említett fájlt. Ez azt is jelenti hogy szükségünk lesz a 6 alappálya fentlétére, mivel ezekből fog átmásolni különböző objektumokat. A következő lehetséges "buktató" a bővítmény csomagok. Ezekből kettő van:

1.: Xtracks sínbővítmény csomag ( legújabb verziója: v3.20 - TSection.dat build #38. ) - 2008.01.30-i állapot
2.: Newroads útbővítmény csomag ( legújabb verziója: v4.0 - TSection.dat build #38. ) - 2008.01.30-i állapot

Vagy csak az egyik kell, vagy mindkettő, vagy az is lehet hogy egyik sem. (A legtöbb pálya használ Xtracks-et, Newroads-ot már kevesebb.)

A bővítmények telepítési sorrendjénél fontos hogy a két csomag Tsection.dat fájlverziója milyen. Amelyiknek kisebb, azt telepítsétek először, majd a magasabb verziójú csomagok utána! Látható hogy a 2008.01.30-i állapotnál egyezik a két verzió, így itt tetszőleges a sorrend. A verziók változásával azonban eltérhetnek a tsection.dat fájlok. Ezek verziói a letöltőoldalakon általában fel vannak tüntetve.

ActHU csomagok telepítése:

Az acthu csomagok alapesetben MSTS Bin kompatibilisre vannak elkészítve. Ez azt jelenti, hogy a működésükhöz szükséges ez a kiegészítő. Az MSTS Bin sok új dolgot visz a játékba, ezért is erre a verzióra készültek a csomagok. Ilyen dolgok pl a vezérállás váltás, a megfelelő modelleknél több áramszedő használata, utasnézet váltása másik mozdony használata ugyanazon feladaton belül, stb. A telepítési sorrend a következő legyen: ( Bár az Acthu csomagok feltehetők előbb is, csak nem működnek addig amíg nincs fent a Bin. )

1.: Hivatalos játékfrissítés telepítése. ( trainupdate.) - Csak erre telepíthető a Bin patch.
2.: MSTS Bin patch telepítése
3.: Acthu csomagok telepítése

A Bin patch létrehoz egy uninstaller fájlt a játék könyvtárába. Erre akkor lesz szükség, ha jön az újabb verzió. Ilyenkor előbb le kell szedni a régit és ezután mehet fel az újabb.

Fontos tudni, hogy a Bin patch telepítése után a régi, nem binre kihegyezett járművek is simán fognak működni. ( Még egy ok a telepítésre. :)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!